BEMUTATKOZUNK / MAGUNKRÓL

MAGUNKRÓL

Exeltis – CHEMO csoport

Az Exeltis az integrált egészségtudománnyal foglalkozó és állandó fejlődésben levő CHEMO Csoport saját márkanév alatt értékesítő gyógyszeripari üzletágából fejlődött ki. A CHEMO Csoport szakértelmét és tapasztalatát, illetve saját innovatív szellemiségét ötvözve olyan világcéggé vált, amely nagy kapacitással rendelkezik a milliók életminőségén javító gyógyszerek és egészségügyi termékek feltalálása, kifejlesztése, gyártása és az ehhez kapcsolódó marketingtevékenység terén.

Motivációnk: az emberek jólétének és egészségének javítása

Cégünk a világ minden részén megvetette lábát annak érdekében, hogy az egyre hatékonyabb gyógymódokat minél több emberhez juttathassuk el szerte a világon. Széles termékpalettánk így még több beteg számára válhat gyorsan és könnyen elérhetővé.

Állandóan változó, vállalkozó szellemű cég

Innovatív szellemiségű cégünk minden szakértelmét, eszközét és emberi erőforrását latba veti, hogy választ adjon a még megoldatlan egészségügyi problémákra.

Két fontos küldetésünk van. Egyrészt hatékony és első osztályú gyógymódok segítségével szeretnénk emberek, családok és egészségügyi szakemberek millióinak mindennapi életminőségén javítani. Másrészt kutatásaink és termékfejlesztésünk révén új és jobb kezelési módokat dolgozunk ki, hogy javítani tudjunk a jövő egészségügyi ellátásának színvonalán.

Exeltis a magyar piacon

A Chemo Csoport magyarországi leányvállalata LadeePharma Kft. néven 2009. óta van jelen a magyar piacon. 5 éves működésünk során a hazai fogamzásgátló piac 3. legnagyobb szereplőjévé váltunk. Termékeink a tudatos családtervezést, a fogantatásra, gyermekvárásra való felkészülést, a női intim egészséget segítik.

Feljebb léptünk, a Legnagyobbak közé

2014-től a LadeePharma Kft. Exeltis Magyarország Kft. néven, az Exeltis csoport tagjaként folytatja tovább tevékenységét.

Az Exeltis a kiválóság, az innováció és a sokszínűség elkötelezett híve. Célunk, hogy nemcsak a fogamzásgátló piac, de a teljes gyógyszeripar meghatározó szereplőjévé váljunk.