Termékek

Fogamzásgátlás - tudatos családtervezés

A fogamzásgátlás ma még jobbára a nők feladata: ha egy nő nem szeretne teherbe esni, általában önmaga választ a védekezési lehetőségek közül. A fogamzásgátlásnak számos módszere ismert, azonban az egyik legelterjedtebb a mai napig a fogamzásgátló tabletta. A fogamzásgátló tabletták megbízhatósága kiemelkedően magas és számos más, nem fogamzásgátlással kapcsolatos pozitív hatással is rendelkeznek.

Sajnos nagyon sok tablettahasználó hagyja abba a tablettaszedést vélt vagy valós mellékhatások miatt. Ezért fontos, hogy mindenki a számára leginkább megfelelő tablettát kezdje el alkalmazni és kellő információt kapjon a készítményről orvosától.

Az általunk forgalmazott fogamzásgátló tablettákkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb fogamzásgátlási megoldást.

Kapcsolódó termékek

A fogamzásgátláshoz tartozó termékek megtekintéséhez be kell jelentkezni az oldalra, amennyiben nincs még Exeltis.hu szakmai fiókja kattintson a Regisztrációra.

Hüvelyfertőzések kezelése

A hüvelyfertőzés a leggyakoribb panasz, amivel a nők nőgyógyászhoz fordulnak. A hüvelyfertőzések különböző típusai közül, a közvélekedéssel ellentétben, nem a Candida fertőzés, hanem a bakteriális vaginózis (BV) fordul elő a leggyakrabban (50%).
A BV kellemetlen tüneteivel - rendellenes folyás, zavaró szag, kellemetlen (diszkomfort) érzés - Magyarországon a nők mintegy 20%-a találkozik, más becslések szerint minden nő élete folyamán minimum 1-szer megtapasztalja a BV-t.
A BV antibiotikum-mentes kezelésére ma már Magyarországon is van lehetőség.


Klinikai vizsgálatok által igazoltan a Lactofeel hüvelygél a normál pH és hüvelyflóra helyreállításával

- kezeli és megelőzi a bakteriális vaginózist

- semlegesíti a hüvely rendellenes szagát

- gyorsan enyhíti a kellemetlen érzést a hüvelyben és a rendellenes folyást.

Várandósság és szoptatás ideje alatt is biztonsággal alkalmazható.

Egészségpénztári számla terhére is megvásárolható. Vény nélkül kapható a patikákban vagy megrendelhető a www.lactofeel.hu oldalon.

Lactofeel - Orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz CE 0344

Kapcsolódó termékek

lactofeel doboz

Lactofeel

Étrend-kiegészítők

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják. Koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat (vitaminokat és ásványi anyagokat), vagy egyéb táplálkozási, illetve élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan.

A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, a fogamzás pillanatától kezdve életünk minden egyes napján. Különösen fontos szerepet játszanak a tudatos családtervezés időszakában.
1990-től több tudományos vizsgálat is igazolja, hogy a modern társadalmakban a táplálkozási szokások átalakulásával olyan anyagok hiányoznak étrendünkből, amelyek nélkülözhetetlenek az ivarsejtek fejlődéséhez, a megtermékenyítéshez ill. a terhesség gondtalan kihordásához. Ezen anyagok hiányában vagy csökkent mennyiségük esetén bizonyos fejlődési rendellenességek nagyobb számban fordulhatnak elő.

Kapcsolódó termékek

inofolic doboz

Inofolic

ladeevit doboz

LadeeVit vitamin

tricovel doboz

Tricovel

normoxil doboz

Normoxil

Tekintse meg termékeink weboldalát

osszes termek

Az alábbi képekre kattintva tekintheti meg egyes termékeink weboldalát

inofolic termek ladeevit termek lactofeel termek